logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 6

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Produktnyheter

  Maila länk | Stöds av IESkriv ut
senast uppdaterad 2005-11-28
Lösningen på dina komplexa mätningar, i bara 45mm!
“Jag skulle vilja ha en noggrann övervakning av mitt system, men hur mycket plats skall jag tillåta att utrustningen tar?” Carlo Gavazzi, med den nya serien av kompakta signalomvandlare och analysatorer, har ett bättre svar på din fråga än vad du kan föreställa dig.

Den kompakta Signalomvandlaren

CPT-DIN är en ny kompakt 3-fas signalomvandlare för montering på DIN-skena (endast 45 mm bred), tillgänglig i två utföranden: “Basic” och “Advanced”. Den första är anpassad för de applikationer där mätningarna vidarebefordras seriellt. Denna enhet, för både 3-fas (balanserad och obalanserad last) och 1-fas system, rekommenderas både för mätningar av de huvudsakliga elektriska parametrarna i det distribuerade elnätet eller som en enhet monterad direkt på den maskin som skall övervakas. Ytterligare så representerar CPT-DIN en utomordentlig kompromiss mellan pris, mervärde och funktioner.

Versionen ”Advanced” erbjuder alla egenskaper som ”Basic”-versionen. Utöver det, kan denna utrustas med olika typer av utgångar (seriell, puls, analog) inkluderat två larmutgångar med OCH/ELLER-funktioner. Med möjligheter för styrning kan de kostnader för en komplex PLC som är specialanpassad för detta ändamål sparas in samtidigt som snabbhet, tillförlitlighet och säkerhet förbättras hos systemet/maskinen. Till exempel kan en av utgångarna användas för att övervaka nätförsörjningen till maskinen (såsom tillförseln av ström/spänning, fasbrott, fasföljd, asymmetri, kontrolleras alla med ELLER logik) och den andra utgången för att övervaka lasten (som hög ström, låg effektfaktor, hög effekt i någon av faserna, kontrolleras alla med en OCH logik) gör att det i detta fall är möjligt att ersätta en likvärdig PLC-övervakning av 11 variabler (maximalt kan 16, fritt valbara, parametrar kontrolleras).

För att göra hantering och programmering enkel och snabb, har en programvara anpassats för både programmering och visning av variabler.

Effektanalysatorn

Om applikationen även kräver lokal visning av mätningarna, så är det rätta valet den nya WM14. Tillgänglig för montage både på DIN-skena (endast 6 moduler bred) och i fronten av en panel (96x96 mm och endast 45 mm djup), WM14 finns som en “Basic” och som en “Advanced”-version, samma som CPT-DIN.

WM14 ”Basic” kan efter önskemål levereras med dubbla pulsutgångar, ”Advanced”-versionen kan även husera två digitala utgångar tillsammans med en seriell port.

Utöver det kan WM14 ”Advanced” utföra både frekvensanalys (THD, total harmonisk distorsion, upp till den 15:e övertonen) på ström och spänning samt spara MIN/MAX-nivåerna av de mest betydelsefulla variablerna i det elektriska systemet, för att på så vis bättre övervaka lasten och förhindra driftstörningar.

Datablad WM14-DIN Advanced
Datablad WM14-DIN Basic
Datablad WM14-96 Advanced
Datablad WM14-96 Basic
Datablad CPT-DIN Advanced
Datablad CPT-DIN Basic

Dela denna artikel med dina kontakter

Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!